Meccus Barnvagnsservice var Sveriges första och största centrala serviceverkstad för barnvagnar inom detaljhandeln utanför leverantörsleden.
Fram till Oktober 2013 var vi tre anställda med verkstadslokal och lager om 300kvm som var beläget i Vällingby, i västra Stockholm och hade en kapacitet att hantera ca 350 reparationsärenden i månaden.

Meccus ingick tidigare i kedjan Babyland/Barnens Hus och verkade för kedjans butiker i Storstockholm med allt som rörde reparationer, garantiärenden, reservdelar och övrig support kring barnvagnar.
Även butikerna utanför Stockholm omfattades en del av verksamheten, framför allt teknisk support och reservdelar.

Meccus föddes 2008 efter ett antal år av planering då butikskedjan efterlyste ett effektivt och tryggt sätt att hantera eftermarknaden av barnvagnar. Tidigare sköttes det lokalt i varje butik med skiftande resultat.
Med Meccus fick man struktur, stabilitet, tydliga rutiner samt en samlad kunskap under samma tak. Det visade sig vara en mycket effektiv metod att bemöta kundens behov och krav på en hög servicegrad.
Initiativet kom att bli mycket uppskattat av både kunder, butikspersonal och leverantörer. Fram till idag har Meccus löst över 9000 ärenden!

Hösten 2013 frigjorde sig Meccus från butikskedjan och blev ett eget aktiebolag.
Vi har nu bytt lokal som ligger i Abrahamsberg/Bromma, detta pga att vi nu lägger fokus på privatkunder i första hand och behövde då en lokal som var bättre lämpad för kundmottagning.
Vi som idag jobbar på Meccus är Martin och Anders, Martin har varit verksam i branschen sedan 1998.

Vi reparerar dom flesta välkända märkena som finns på marknaden och besitter ett väldigt stort reservdelslager. Behöver ni hjälp med att reparera/serva er barnvagn eller om ni vill köpa reservdelar så är ni välkomna att ta kontakt med oss!

 

Meccus AB
Abrahamsbergsvägen 6, 16830 Bromms, Stockholms Län, Sweden
+46 (0)8-564 803 01
info@meccus.se

Innehar F-Skattesedel

Org-nr: 556944-0638

Print